• Maliskamp JO13-1 neemt punten mee naar huis tegen een strijdend Margriet.

 • Margriet Jo13-2 Maliskamp Jo13-1
  Vandaag te gast bij Margriet in Oss. COVID maatregelen zorgen ervoor dat er toeschouwers van buiten het terrein de wedstrijd moeten kijken. Rick en Thomas beide van de partij om het team in goede banen te leiden. In aanvulling op het team speelt Nick mee. Het team is compleet, iets wat in deze tijd niet vanzelfsprekendheid is.
  De toss wordt gewonnen door Margriet. Beide teams starten gretig.  Eerste schot op doel ontstaat door Don diep op Daan. Daan schiet op doel maar mist. Er volgen 2 corners maar willen er niet in. Margriet maakt het zichzelf moeilijk, bal blijft rond doel hangen en Daan profiteert en schiet in 0-1. Maliskamp houdt de druk erop. Margriet breekt door maar komen de lange benen van Stijn tegen.
  Tijn Tije Thijs op het middenveld tikkie takkie, Kane op rechts lekker fanatiek. Stijn begaat een tactische fout met vrije trap als gevolg voor Margriet. Bal dwaalt langs het doel. Tweede doelpunt komt uit soortgelijke situatie voort als het eerste. Margriet blijft bij het eigen doel hangen, Daan zit er weer bij 0-2. Maliskamp houdt de druk erop, fouten in de achterhoede van Margriet wordt opgepakt en Tijn straft het af, hard schot van afstand 0-3. Over rechts, Kane schiet, bal komt voor het doel en Tijn maakt af 0-4. Tije onderschept en geeft voor op doel, Daan schiet, Kane schiet maar zonder resultaat. Kane op links dwingt een corner af. Neemt hem, Thijs de lucht in maar kopt naast. Maliskamp pakt na een klein dipje de wedstrijd weer op. Tije laat zich gelden op het middenveld, geeft door op David en de laatste kans voor de rust op doel is voor hem. Rust.
  Maliskamp trapt af, Kane gaat direct los over links, alleen voor keeper. Hij schiet in een boog maar krult net over. Stijn voert de druk ook op en schiet hard van afstand op doel. Margriet geeft zich zeker nog niet gewonnen, voorzet op het hoofd wordt voorlangs Maxim gekopt. Margriet houdt druk, schiet nog een keer maar Maxim staat zijn mannetje en houdt het doel schoon. Nick vanaf middenveld, op Kane, bal naar David, via keeper een corner. Corner zonder resultaat. Na een aanval van Margriet gaat Maliskamp over rechts in de aanval, na een hard schot van Kane weer een corner, wederom niet benut. Finn onderschept de bal en creƫert direct een kans.
  Dat het bij Margriet niet aan goed inzet ontbreekt blijkt wel uit de strijdlust en gedrevenheid om toch nog een doelpuntje te scoren. Ze maken het Maliskamp niet makkelijk. Na verschillende corners van Margriet valt dan toch een doelpunt 1-4. Het rommelt in de laatste minuten maar dat weerhoudt Maliskamp er niet van om met de overwinning naar huis te gaan. Top partij voetbal.