• Maliskamp neemt thuis afscheid van Willem van den Berg met overtuigende zege: 6-2

  Na 4 jaar namen trainer Willem van den Berg en zijn assistent Ronald van Gemert vandaag afscheid van het thuispubliek met een overtuigende zege tegen Essche Boys: 6-2.
  Zowel Maliskamp als Essche Boys konden niets meer verliezen of winnen. Alleen deze wedstrijd. En dat deed Maliskamp winnend, verdiend en overtuigend. Het was een passend afscheid na 4 jaar voortreffelijke samenwerking. Beide trainers beƫindigden hun samenwerking na 13 jaar, waarvan dus de laatste 4 jaar bij Maliskamp.
  Al snel brachten Jeffrey Giebels en Sonny Cayaux Maliskamp op een veilige 2-0 voorsprong. Echter binnen het half uur wist de tegenstander gelijk te maken, tegen de verhouding in.
  Na rust was Maliskamp toch heer en meester. Eerst maakte aanvoerder Ron van Boxtel 3-2 en snel daarna scoorde Mark van de Ven onberispelijk de 4-2 uit een toegekende strafschop. Uitblinker en man van de wedstrijd Jeffrey Giebels kreeg het toen echt op zijn heupen en wist met 2 fraaie treffers de 6-2 eindstand op het scorebord te zetten.
  In de kantine was het na de wedstrijd nog gezellig door een bijeenkomst van de club van 100 en de afsluiting van het seizoen waarin de speler van het jaar bekend werd gemaakt. Die eer viel te beurt aan Ron van Boxtel, waarvoor onze felicitaties.
  Ook werd afscheid genomen van de spelers Dennis Schulte en Kevin Paxton.
  2e Pinksterdag volgt dan de laatste competitiewedstrijd, uit bij VCB in Biezenmortel, aanvang 14.30 uur.