• Maliskamp vergeet te winnen: 3-2 voor Boxtel

  Op verzoek van de supporters een verslagje van de wedstrijd van donderdag 12 mei, dan wel niet van de verslaggever, maar van een supporter.
  Vandaag een volledig programma op donderdagavond, nog een uitvloeisel van de coronaperikelen. Maliskamp trad aan in Boxtel wat de punten heel hard nodig heeft om in de 4e klasse te kunnen blijven. Ze hadden (noodgedwongen) veel jeugd opgesteld.
  Maliskamp begon voortvarend aan de wedstrijd en creëerde vlot enkele kansjes en kansen. Vooral Jasper van Schijndel was voor zijn tegenstander niet te houden. Toch wist Boxtel halverwege de 1e helft de score te openen, tegen de verhouding in, maar dat deerde hen niet. Gelukkig wist heel snel hierna Maliskamp weer gelijk te maken door een doelpunt in de verre hoek van Jasper van Schijndel na een mooi opgezette aanval.
  Na rust werden 3 wissels toegepast door trainer Willem van den Berg. Wessel Pelzer verving Daut Selmani waarna Don Martens naar de linksachterpositie verhuisde. Lauran de Bekker kwam in de ploeg voor de licht geblesseerde Jeffrey Giebels en in de slotfase verving de jeugdige Yoran van de Meulenreek de spits Sonny Cayaux.
  De wedstrijd lag een tijdje stil na een iets te letterlijk kopduel van Kilian van Schijndel met een tegenstander. Uiteraard wilde Kilian zich niet laten vervangen, dus een rol verband ging dienstdoen als tulband en Kilian kon weer verder. Maliskamp bleef kansen zoeken om de wedstrijd toch winnend over de streep te trekken. Uit 1 van die kansen scoorde Kilian van Schijndel. En dat juist met het hoofd en de tulband. De zege leek dan toch binnen, maar in de slotfase werd in enkele minuten tijd de overwinning toch weggegeven. 2x werd achterin weifelend opgetreden en daar werd door de Boxtelse aanvallers gretig van geprofiteerd: 3-2. Zuur verlies.
  Zondag 15 mei speelt Maliskamp geen wedstrijd. Het volgende optreden kunt u zien op zondag 22 mei uit bij Jan van Arckel in Ammerzoden.