• Maliskamp wint van het nog ongeslagen Elshout.

  Op 7 november werd het ongeslagen Elshout ontvangen op sportpark Maliskamp. SC Elshout was dan dit seizoen nog ongeslagen, gastheer Maliskamp is al 3 jaar en ruim een maand ongeslagen op eigen terrein. Het is maar waar het om gaat. Om kwart voor 4 stond alleen de ongeslagen status van Maliskamp nog overeind. Overtuigend werd met 3-0 gewonnen van de tegenvallende Elshoutenaren.
  Door ziekte moest Lauran de Bekker op de wedstrijddag verstek laten gaan, maar Maliskamp heeft voldoende spelers die het gemis konden opvangen. Al vanaf de aftrap was duidelijk dat Maliskamp vandaag niets anders wilde dan 3 punten bij het totaal bijschrijven. Aanvankelijk was dat niet zichtbaar door goed spel, maar wel door het aantal kansen die we kregen. Elshout kon er niets tegenover stellen. Toch duurde het tot de 33e minuut voordat het publiek kon juichen vanwege het 1e doelpunt. 2x kon Jeffrey Giebels een corner nemen in 1 minuut en bij de 2e poging wist Wessel Pelzer de bal binnen te werken uit een scrimmage: 1-0.
  Met die stand gingen we rusten, maar Maliskamp had intussen meerder kansen onbenut gelaten en kwam ook nog goed weg toen de scheidsrechter geen strafschop gaf aan Elshout, terwijl aan de opmerkingen van de spelers van de wit/blauwen te horen was dat deze wel op zijn plaats was geweest.
  Na rust werd het spel van Maliskamp beter en dat resulteerde in de 60ste minuut in een 2e doelpunt. Op 20 meter afstand van de goal nam Stijn Schulte een toegekende vrije trap heel beheerst en wist de bal laag in de uiterste hoek te plaatsen: 2-0.
  5 minuten later werd een zuivere handsbal in het strafschopgebied niet als strafschop gewaardeerd door de scheidsrechter en dus kon Maliskamp nog altijd de zege niet veilig stellen.
  Intussen werden er een aantal wissels in het veld gebracht door trainer Willem van den Berg. Meteen na rust kwam Daut Selmani Bart Coenraad vervangen in de verdediging. In de 72e minuut werd een andere verdediger, Ravi van Schijndel, geblesseerd van het veld gehaald en vervangen door routinier Jordy Konings. Ook Rens Constant maakte zijn entree in deze wedstrijd als vervanger van Jeffrey Giebels. In de slotfase kwamen Sonny Cayaux en Kevin Paxton de flankaanvallers Wessel Pelzer en Jasper van Schijndel vervangen.
  In blessuretijd passeerde aanvoerder Ron van Boxtel 2 spelers, haalde hard uit vanaf 25 meter en passeerde zodoende de Elshoutse keeper voor de 3e keer: 3-0.
  De pupil van de week, Levi Dona, allrounder van de JO10-3 genoot van de wedstrijd, de overwinning van Maliskamp en natuurlijk van zijn eigen doelpunt welke hij voorafgaand aan de aftrap beheerst binnenschoot.
  Zondag 14 november heeft Maliskamp geen wedstrijd, maar 21 november wacht de enige Rosmalense derby tegen RKKSV, uit in de Kruisstraat. Wij verwachten weer veel veel steun van de Maliskampse supporters.