• De trainingen zijn al weer begonnen, de eerste wedstrijden zijn al weer gespeeld. Als bestuur hebben we de eerste vergadering gehad. Om de leden betere te informeren wat er allemaal in de club omgaat gaan we vanaf nu deze nieuwbrief uitbrengen.

  Van de bestuurstafel:

  Wanneer het eerste een uitwedstrijd speelt, is het in de kantine na de laatste thuiswedstrijd, op de vrijwilligers na, leeg. Omdat er na de uitwedstrijden van het eerste ook bijna niemand meer terugkomt, heeft het bestuur besloten dat de kantine bij uitwedstrijden van het eerste is gesloten, na de laatste thuiswedstrijd op die zondag.

  Bonnen verzilveren van de club van 100 voor de jeugd liep vorig jaar niet goed. Teveel teams wilden aan het einde van het seizoen allemaal tegelijk inleveren. Gerard Heijmans neemt contact op met de trainersgroep hoe we dit beter kunnen organiseren.

  De inkoopkosten voor de kantine artikelen stijgen, daarom zijn de prijzen in de kantine een klein beetje aangepast.

  Het nieuwe tenue is deels binnen. De broeken en de sokken en de keeperstenues, zijn geleverd. De shirts komen eind september omdat het erg druk was bij de drukker. Voorlopig worden de oude shirts gebruikt.

  De prijzen voor gas en elektra gaan door het plafond. Gelukkig loopt het contract voor aardgas nog een paar jaar door. Dat geldt niet voor de elektriciteit. Gelukkig hebben we zonnepanelen geplaatst waardoor we de elektrakosten naar verwachting goed op kunnen vangen. Dit seizoen wordt er zoveel mogelijk getraind op veld 2 en het trainingsveld. Deze zijn namelijk voorzien van nieuwe LED-verlichting, die minder verbruiken dan de oude verlichting.

  Het ballenhok is weer op orde, de ballen zijn allemaal aangevuld en er zijn allemaal nieuwe hesjes besteld. De jeugd begint 10 september met wedstrijden.

  Als Corona ons niet opnieuw gaat pesten dan zullen er weer de nodige activiteiten georganiseerd gaan worden. Eind november komen de Zwarte Pieten langs op het sportpark. Rond de jaarwisseling zal er weer in de zaal gevoetbald worden. 18 Februari 2023 is de carnavalsmiddag. In april 2023 is er de bekende sponsorloop. De seizoen afsluiting is voorlopig gepland voor 27 mei 2023.