• Sonny Cayaux maakt korte metten met BZS: 5-2

  Na 4 achtereenvolgende nederlagen was Maliskamp hard toe aan een overwinning. Vandaag was hekkensluiter BZS de uitgelezen tegenstander om het tij te keren. En dat lukte dankzij de bevliegingen van onze spits van de dag Sonny Cayaux.
  In de 18e minuut passt Bart Coenraad naar de weg sprintende Wessel Pelzer die vervolgens laag voor geeft. Sonny controleert de bal met zijn rug naar het doel, draait weg en scoort in de door de keeper niet verdedigde hoek: 1-0.
  Nog voor rust moet Daut Selmani het veld noodgedwongen verlaten en wordt vervangen door de jarige Jordy Konings.
  In het 2e deel van de 1e helft zakt het niveau wat weg en gaan we met 1-0 rusten. Terwijl de tegenstander niet veel voorstelt, zijn we er toch niet gerust op. Deze stand biedt te weinig zekerheid. Trainer Willem van den Berg weet het team in de rust op tijd wakker te krijgen.
  In de 50ste minuut pikt Wessel de bal af van de twijfelende tegenstander, passt in de breedte naar de opkomende Sonny, die de tegenstander op het verkeerde been zet en beheerst de bal in de verre hoek schuift: 2-0.
  10 minuten later probeert de keeper van BZS de bal binnen de lijnen te houden, dat lukt wel, maar hij tikt de bal voor de voeten van Mark van de Ven die meteen laag voor de goal schiet en weet Ravi van Schijndel vervolgens de bal op te pikken en simpel binnen te tikken: 3-0.
  De allermooiste goal valt in de 73ste minuut via de voet van Sonny Cayaux die zich vrij draait en de bal weergaloos in de verre hoek plaatst: 4-0. Hij weet zich al verzekerd van de wedstrijdbal met deze hattrick.
  De jeugdige Yoran van de Meulenreek komt de moegestreden Don Martens vervangen, ruim een kwartier voor tijd.
  In de 79ste minuut krijgt de tegenstander een vrije trap die door onze keeper slecht wordt verwerkt en zo staat zo maar de 4-1 op het scorebord.
  Amper 5 minuten later zorgt Wessel voor een voorzet vanaf rechts die terecht komt bij Sonny. De man in vorm besluit niet op goal te schieten, maar keurig breed te leggen op dezelfde Wessel die volkomen vrij staat en heel beheerst af weet te ronden: 5-1.
  1 minuut na de aftrap komt Ravi van Schijndel \"ongelukkig in botsing\" met een doorgebroken speler van BZS wat de scheidsrechter maar tot 1 handeling doet besluiten: rood voor Ravi. Uit de vrije trap die daar op volgt weet BZS opnieuw te scoren en de eindstand op het scorebord te plaatsen: 5-2.
  Een broodnodige overwinning voor Maliskamp, nodig om in de race te blijven om een plek in de nacompetitie te veroveren.
  Zondag 10 april a.s. gaat Maliskamp op bezoek bij het altijd lastige SC Elshout. We kunnen uw steun hard nodig hebben.