• Start nieuwe seizoen

 •  

   

  Beste leden,

  Het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 staat voor de deur. Voor de meesten zit de vakantie erop en de eerste trainingen zijn alweer begonnen. Het coronavirus zal invloed hebben op het verloop van het seizoen. Tot nu toe zijn de te nemen corona maatregelen na 1 juli versoepeld. Sportkantines en kleedlokalen mogen weer worden gebruikt. Er mag onbeperkt gevoetbald worden, waarbij contact is toegestaan. 

  Ouders/supporters/toeschouwers mogen het sportpark weer bezoeken.

  Er is echter een maar: we moeten ons ten alle tijden aan de regels van het RIVM en NOC*NSF houden. De algemene regels blijven ongewijzigd:

  Houd (voor en na het sporten) 1,5 meter afstand.

  Neem de veiligheids- en hygiƫneregels in acht.

  Blijf thuis als je (ook milde) klachten hebt.

  In de kantine zijn looproutes aangegeven. Verzoek aan iedereen om zich hier aan te houden. Op de site van www.nocnsf.nl vinden jullie het protocol verantwoord sporten. Voor de kantine geldt ook het landelijke horeca corona protocol.

  Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen de richtlijnen, zowel vanuit overheid/RIVM als bij de club, altijd veranderen. We proberen dit iedereen via de bekende mediakanalen zo vlug mogelijk te laten weten.

  De overheid/gemeente handhaaft actief, bij overtreding van de regels worden er boetes/sancties opgelegd. Als we ons  met zijn allen  aan de regels houden, zijn wij ervan overtuigd dat we veilig en gezond kunnen sporten!